Wij heten u van harte welkom in het restaurant van COLOMAplus. De leerlingen van de afdeling hotel zorgen ervoor dat u aan tafel gezellig kan verpozen terwijl ze u culinair verwennen.

 

Ons restaurant is enkel toegankelijk voor leden van de vriendenkring COLOMAplus. Bij uw eerste bezoek aan het restaurant kan u een lidkaart kopen aan € 3 geldig tot eind juni 2018.

 

  • Alle soepen en nagerechten kiest u aan € 6
  • Alle voorgerechten kiest u aan € 8
  • Alle hoofdschotels kiest u aan € 13

Concreet:

  • 3-gangenmenu met soep € 25.00
  • 3-gangenmenu met voorgerecht € 27.00

 
U kan bij ons terecht voor een volledig menu, maar u bent evenzeer welkom indien u enkel een hoofdschotel bestelt. Voor gerechten aangeduid met een sterretje wordt een supplement van € 6.00 aangerekend.
 
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan u lunchen vanaf 12 uur. Op woensdag is het restaurant gesloten.
 
Onze wijnkaart is gevarieerd en biedt een ruime keuze.  Voor een groep van minstens 10 personen kan u een drankenpakket bestellen aan € 8 per persoon (huiswijn en water).

Bij reservatie voor groepen vanaf 10 personen, vragen wij dat het hele gezelschap voor hetzelfde menu kiest.

U kan uw rekening contant betalen of met een betaalkaart.

Het klantenrestaurant is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Gelieve onze website op te volgen voor eventuele wijzigingen en toekomstige sluitingsdagen.

Gelieve steeds vooraf te reserveren via www.RestOcheck.be .

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent.

Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.

Vraag tevens naar wijzigingen aan het menu: allergenen@colomaplus.be

 

Bekijk zeker ook het degustatiemenu dat wij op disndagavond serveren.

 

Menu gastronomisch restaurant

 

 

 

 

Week van 27 november 2017 en 4 december 2017

 

6 Wilde oesters  of 6 Geglaceerde oesters

Of

Pittig witlofsoepje met gerookte zalm

 

*****

 

Zeeduivel op gekonfijte spitskool **

Of

Haas met 2 sauzen en wildgarnituur **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

 

 

*****

 

Dame Blanche

 

 

Week van 8 januari  en 15 januari 2018

 

Gemarineerde zalm “graved laks”

of

Erwtensoep met Ibericoham

*****

Gebakken sliptongetjes (niet gefileerd)

of

Eendenborst met cider

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Verrassingssoesjes met warme chocoladesaus

 

 

Week van 22 januari en 29 januari 2018

 

Boerenpaté met chutney en rozijnentoast

Of

Bouillabaisse

*****

Schartong “Dieppoise”

Of

Bresse duif met verse erwtjes **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Gegratineerde citrusvruchten

 

 

Week van 5 februari en 19 februari 2018

 

Noorse visschotel

Of

Kippenroomsoep “Agnes Sorel “

*****

Kabeljauwhaasje met voorjaarsgroenten

Of

Varkenswangen met Mechels bier

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Geflambeerde appelflensjes met Calvados

 

 

Week van 26 februari en 5 maart 2018

 

Vitello tonnato

Of

Minestrone

*****

Zeebaars met asperges en Pas de Bleu

Of

Gegrilde entrecôte gegrild  “Tyrolienne”

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Chocolademoelleux

 

 

Week van 12 maart en 19 maart 2018

 

Rundscarpaccio met rucola en parmezaanse kaas

Of

Bloemkoolroomsoep met spekjes

*****

Zalmmoot met “choronsaus”

Of

Kalfsschenkel op Milanese wijze met verse pasta en gremolata

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Gebrande room

 

 

Week van 14 mei en 21 mei 2018

 

Tomaat met buffelmozzarella

Of

Mechels roomsoepje

*****

Roodbaars met venkel en tomaat

Of

Lamsschoudersteak op Provençaalse wijze

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Aardbeien “Romanoff”

 

 

Week van 28 mei en 4 juni 2018

 

Asperges op Vlaamse wijze of met  mousselinesaus

Of

Traditionele gazpacho

*****

Gebakken rogvleugel met hazelnootboter

Of

Hoevekip, gegrilde groenten en pesto

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Rode vruchtensoepje

 

 

 

 

 

 

 

 

STUDIEREISMENU 7de jaar wereldgastronomie Colomaplus

 

Beste fijnproever

 

Leerlingen van het 7de jaar WG nodigen u uit op vrijdag 16 maart 2018, om 18.30 uur ten voordele van hun studiereis.

Gelieve steeds vooraf te reserveren op ons telefoonnummer 015 44 86 18 of via

http://reservation.restocheck.com/nl/?gastro-colomaplus

Verdere info www.colomaplus.be

 

FINGER FOOD/teaser

***

 

SCAMPI/rode kerrie/limoenblad

***

ZEETONG/asperge/lamsoren(zeespinazie)/bonito

***

LAMSSCHOUDER GEKONFIJT/ chermoula van primeurgroenten/ jus met ras al hanout

***

TWISTER VAN CHOCOLADE

***

MOKKA-THEE/ versnaperingen

 

 

Prijs: € 68 (aperitief, aangepaste wijnen, water en mokka inbegrepen)

 

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 23 januari en 6 februari  2018  om 18.30 uur.

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

 

FINGER FOOD, teaser

***

GANZENLEVER, zoete aardappel/atjar tsampoer van wintergroenten

***

SINT JACOBSVRUCHTEN, tatin van witlof/balsamicoazijn/truffel

***

TUSSENRIBSTUK BLACK ANGUS BEEF laag gegaard/ malt whisky “THE GLENLIVET”/haggis/moerasboontjes

***

KROKANTE DAME BLANCHE/mascarpone/cream cheese

 

Prijs: € 50   (dranken niet inbegrepen)

 

 

 

 

 

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 20 en 27 februari 2018 om 18.30 uur.

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

FINGER FOOD, teaser

***

VITELLO TONNATO/bio kruiden/ primeurbloemen

***

JONGE TARBOT/Charlotte aardappel/eekhoorntjesbrood

***

PEKING DUCK/5-spices/shiso /gefermenteerde soya

***

MOJITO/witte chocolade/cuberdon

***

 

Prijs: € 50   (dranken niet inbegrepen)

 

 

 

  Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 6,13 en 20 maart 2018 om 18.30 uur.

 

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

 

FINGER FOOD/teaser

***

 

ASPERGETIPS /trompe-l’oeil/ graved lax

***

ZEEBAARS/borlotti/gepekelde citroen

***

 KALFSLENDE/ asperge/ fregula sarda

***

APPELTAART/ totaal losgeslagen

***

 

 

Prijs: € 50 (aperitief, aangepaste wijnen, water en mokka inbegrepen)