Wij heten u  allen van harte welkom in het restaurant van COLOMAplus. De leerlingen van de afdeling hotel zorgen ervoor dat u aan tafel gezellig kan verpozen terwijl ze u culinair verwennen.

U hebt ook de mogelijkheid om op dinsdagavonden te kunnen genieten van verschillende menu's, deze kan u verder onderaan terugvinden.

 

 

 

  • Alle soepen en nagerechten kiest u aan € 6
  • Alle voorgerechten kiest u aan € 8
  • Alle hoofdschotels kiest u aan € 13

Concreet:

  • 3-gangenmenu met soep € 25.00
  • 3-gangenmenu met voorgerecht € 27.00

 
U kan bij ons terecht voor een volledig menu, maar u bent evenzeer welkom indien u enkel een hoofdschotel bestelt. Voor gerechten aangeduid met een sterretje * wordt een supplement van € 6.00 aangerekend.
 
Op maandag, dinsdag, donderdag  kan u lunchen à la carte vanaf 12 uur.

Op vrijdag kan u genieten van een vastgesteld menu vanaf 12 uur voor democratische  prijs van €25,00

Op dinsdagavond kan u ook genieten van een degustatiemenu we verwachten u om 18.30uur.

Op woensdag is het restaurant gesloten.

 
Onze wijnkaart is gevarieerd en biedt een ruime keuze.  Voor een groep van minstens 10 personen kan u een drankenpakket bestellen aan € 8 per persoon (huiswijn en water).

Bij reservatie voor groepen vanaf 10 personen, vragen wij dat het hele gezelschap voor hetzelfde menu kiest.

U kan uw rekening contant betalen of met een betaalkaart.

Het klantenrestaurant is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Gelieve onze website op te volgen voor eventuele wijzigingen en toekomstige sluitingsdagen.

Gelieve steeds vooraf te reserveren via www.RestOcheck.be .

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent.

Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.

Vraag tevens naar wijzigingen aan het menu: allergenen@colomaplus.be

 

 

 

Maandag, dinsdag, donderdag : A la carte

 

Week van 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober en 4 november 2019

 

Ganzenlever, prosciutto, rode biet en appel

Of

Mosseltjes met knabbelgroentjes

Of

Andaloussische roomsoep

*****

Jong kabeljauwhaasje met bladspinazie

Of

Haas met 2 sauzen en wildgarnituur ** (zaal)

*****

Bavarois

Of

Geflambeerde flensjes met sinaasappelen

 

Vrijdag: Themamenu wortelgroenten

 

18 oktober, 25 oktober en 8 november 2019

 

Kaaskroketjes

*****

Wortel-pastinaaksoep met noten crumble

 

*****

Kalfsfilet met vergeten groenten en veenbessensaus

 

*****

 

Bavarois van zoete bietjes

 

Maandag, dinsdag , donderdag : A la carte

Week van 11 november, 18 november, 26 november en 2 december 2019

(21/11 en 22/11 gesloten)

Bonbon van verse en gerookte zalm

Of

Gerookte eendenborst met vlierbessensiroop

Of

Pittig witloofsoepje met gerookte zalm

*****

Zeebaars met groene asperges en Pas de Bleu

Of

Fazant op Brabantse wijze **

*****

Peertjes met gegratineerde frangipane

Of

Dame Blanche

 

Het weekend van 22-23-24 november

nodigen we u graag uit op onze restaurantdagen

 

Vrijdag: Themamenu gevogelte

 

Vrijdag 15 november, 29 november en 10 januari, 17 januari

 

Salade met huisgerookte eend, mango en citrus dressing

*****

Agnes Sorel met Roomse kervel

*****

Parelhoen op Brabantse wijze met groentengratin

*****

Peertjes met gegratineerde frangipane

 

 

Op dinsdagavond verwelkomen we u graag 

op volgende momenten:

 

 

 

 

 

 

MENU oktober-november

                                                                                                                                   

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond  

15 en 22 oktober en 5 november 2019  om 18.30 uur (gelieve vooraf te reserveren).

 

FINGER FOOD BITE

  •  

MAKREEL, ceviche, guacamole

  •  

KABELJAUW, garnalenbéarnaise ,bottarga , gepekelde kool

  •  

FAZANT Chartreuse, Souvaroff, grondloof coca, crumble fleur de sel

  •  

APPEL laag gegaard, yoghurt, banana

TIRAMISUSCHUIM

  •  

Mokka of thee met snuisterijen 

Prijs: € 50

 

 

MENU november-december

                                                                                                                                                               

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond

12 en 26 november en 3 december 2019  telkens om 18.30 uur (gelieve vooraf te reserveren).

 

FINGER FOOD BITE

  •  

TARTAAR VAN KALFSFILETS, gerookte ganzenlever ,yuzu, sesam

  •  

JONGE TARBOT, spitskool gekonfijt , bonito, oester

  •  

HERT, Diane, notenkrokant

  •  

PEER, epoisse ,palmsuiker

MELLOWCAKE XXL, kastanje, mascarpone

  •  

Mokka of thee met babbelsnoepjes

 

 Prijs: € 50