Wij heten u van harte welkom in het restaurant van COLOMAplus. De leerlingen van de afdeling hotel zorgen ervoor dat u aan tafel gezellig kan verpozen terwijl ze u culinair verwennen.

 

Ons restaurant is enkel toegankelijk voor leden van de vriendenkring COLOMAplus. Bij uw eerste bezoek aan het restaurant kan u een lidkaart kopen aan € 3 geldig tot eind juni 2018.

 

  • Alle soepen en nagerechten kiest u aan € 6
  • Alle voorgerechten kiest u aan € 8
  • Alle hoofdschotels kiest u aan € 13

Concreet:

  • 3-gangenmenu met soep € 25.00
  • 3-gangenmenu met voorgerecht € 27.00

 
U kan bij ons terecht voor een volledig menu, maar u bent evenzeer welkom indien u enkel een hoofdschotel bestelt. Voor gerechten aangeduid met een sterretje wordt een supplement van € 6.00 aangerekend.
 
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan u lunchen vanaf 12 uur. Op woensdag is het restaurant gesloten.
 
Onze wijnkaart is gevarieerd en biedt een ruime keuze.  Voor een groep van minstens 10 personen kan u een drankenpakket bestellen aan € 8 per persoon (huiswijn en water).

Bij reservatie voor groepen vanaf 10 personen, vragen wij dat het hele gezelschap voor hetzelfde menu kiest.

U kan uw rekening contant betalen of met een betaalkaart.

Het klantenrestaurant is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Gelieve onze website op te volgen voor eventuele wijzigingen en toekomstige sluitingsdagen.

Gelieve steeds vooraf te reserveren via www.RestOcheck.be .

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent.

Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.

Vraag tevens naar wijzigingen aan het menu: allergenen@colomaplus.be

 

Bekijk zeker ook het degustatiemenu dat wij op disndagavond serveren.

 

Menu gastronomisch restaurant

 

Week van 11 september 2017 en 18 september 2017

 

 

 

 

Bonbon van verse en gerookte zalm

Of

Andalousische roomsoep

 

*****

Gegrilde zalmfilets met tomatenbéarnaise

Of

Wilde eend met perzik en groene peper **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

 

*****

Chocolademousse

 

 

Week van 25 september 2017 en 2 oktober 2017

 

 

 

Luikse salade met krokante zwezerik

Of

Geflambeerde garnalenroomsoep

 

*****

Rode poon met zuiders tintje

Of

Kalfshaas “Rossini”**

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

 

 

*****

Geflambeerde flensjes met sinaasappelen

 

 

 

 

Week van 9 oktober 2017 en 16 oktober 2017

 

 

 

Handgesneden tartaar van tonijn

Of

Heldere ossenstaartsoep met sherry

 

*****

Zeetong “Dieppoise”**

Of

Parelhoen (heel) met groentenpurees

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

 

*****

Bavarois

 

 

 

Week van 23 oktober 2017 en 6 november 2017

 

 

 

Scampi met kruidenboter

Of

Ajuinsoep met bladerdeeg

 

*****

Jong kabeljauwhaasje met bladspinazie

Of

Kalfstournedos met boschampignons en truffelsaus **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

 

*****

IJs met geflambeerde kriekjes

 

 

 

Week van 13 november 2017 en 20 november 2017

 

 

 

Gefruite pladijsfilets  met groene kruidenmayonaise

Of

Venkelsoep met mosselen

 

*****

 

Goudbrasem in zeezoutkorst

Of

Kwartel opgevuld met kalfszwezeriken en wortelgroenten **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

 

 

*****

 

Peertjes met gegratineerde frangipane

 

 

 

Week van 27 november 2017 en 4 december 2017

 

6 Wilde oesters  of 6 Geglaceerde oesters

Of

Pittig witlofsoepje met gerookte zalm

 

*****

 

Zeeduivel op gekonfijte spitskool **

Of

Haas met 2 sauzen en wildgarnituur **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

 

 

*****

 

Dame Blanche