Wij heten u van harte welkom in het restaurant van COLOMAplus. De leerlingen van de afdeling hotel zorgen ervoor dat u aan tafel gezellig kan verpozen terwijl ze u culinair verwennen.

 

Ons restaurant is enkel toegankelijk voor leden van de vriendenkring COLOMAplus. Bij uw eerste bezoek aan het restaurant kan u een lidkaart kopen aan € 3 geldig tot eind juni 2018.

 

  • Alle soepen en nagerechten kiest u aan € 6
  • Alle voorgerechten kiest u aan € 8
  • Alle hoofdschotels kiest u aan € 13

Concreet:

  • 3-gangenmenu met soep € 25.00
  • 3-gangenmenu met voorgerecht € 27.00

 
U kan bij ons terecht voor een volledig menu, maar u bent evenzeer welkom indien u enkel een hoofdschotel bestelt. Voor gerechten aangeduid met een sterretje wordt een supplement van € 6.00 aangerekend.
 
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan u lunchen vanaf 12 uur. Op woensdag is het restaurant gesloten.
 
Onze wijnkaart is gevarieerd en biedt een ruime keuze.  Voor een groep van minstens 10 personen kan u een drankenpakket bestellen aan € 8 per persoon (huiswijn en water).

Bij reservatie voor groepen vanaf 10 personen, vragen wij dat het hele gezelschap voor hetzelfde menu kiest.

U kan uw rekening contant betalen of met een betaalkaart.

Het klantenrestaurant is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Gelieve onze website op te volgen voor eventuele wijzigingen en toekomstige sluitingsdagen.

Gelieve steeds vooraf te reserveren via www.RestOcheck.be .

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent.

Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.

Vraag tevens naar wijzigingen aan het menu: allergenen@colomaplus.be

 

 

 

Week van 14 mei en 21 mei 2018

 

Tomaat met buffelmozzarella

Of

Mechels roomsoepje

*****

Roodbaars met venkel en tomaat

Of

Lamsschoudersteak op Provençaalse wijze

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Aardbeien “Romanoff”

 

 

Week van 28 mei en 4 juni 2018

 

Asperges op Vlaamse wijze of met  mousselinesaus

Of

Traditionele gazpacho

*****

Gebakken rogvleugel met hazelnootboter

Of

Hoevekip, gegrilde groenten en pesto

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Rode vruchtensoepje