Wij heten u  allen van harte welkom in het restaurant van COLOMAplus. De leerlingen van de afdeling hotel zorgen ervoor dat u aan tafel gezellig kan verpozen terwijl ze u culinair verwennen.

 

 

 

  • Alle soepen en nagerechten kiest u aan € 6
  • Alle voorgerechten kiest u aan € 8
  • Alle hoofdschotels kiest u aan € 13

Concreet:

  • 3-gangenmenu met soep € 25.00
  • 3-gangenmenu met voorgerecht € 27.00

 
U kan bij ons terecht voor een volledig menu, maar u bent evenzeer welkom indien u enkel een hoofdschotel bestelt. Voor gerechten aangeduid met een sterretje wordt een supplement van € 6.00 aangerekend.
 
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan u lunchen vanaf 12 uur.

Op dinsdagavond kan u ook genieten van een degustatiemenu we verwachten u om 18.30uur.

Op woensdag is het restaurant gesloten.
 
Onze wijnkaart is gevarieerd en biedt een ruime keuze.  Voor een groep van minstens 10 personen kan u een drankenpakket bestellen aan € 8 per persoon (huiswijn en water).

Bij reservatie voor groepen vanaf 10 personen, vragen wij dat het hele gezelschap voor hetzelfde menu kiest.

U kan uw rekening contant betalen of met een betaalkaart.

Het klantenrestaurant is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Gelieve onze website op te volgen voor eventuele wijzigingen en toekomstige sluitingsdagen.

Gelieve steeds vooraf te reserveren via www.RestOcheck.be .

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent.

Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.

Vraag tevens naar wijzigingen aan het menu: allergenen@colomaplus.be

 

 

 

Menu gastronomisch restaurant

 

Week van 7 januari  en 14 januari 2019

Gemarineerde zalm “graved laks”

Of

Erwtensoep met Ibericoham

*****

Gebakken sliptongetjes (niet gefileerd)

Of

Eendenborst met cider

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Verrassingssoesjes met warme chocoladesaus

Of

Suggestiedessert

 

Week van 21 januari en 28 januari 2019

Boerenpaté met chutney en rozijnentoast

Of

Bouillabaisse

*****

Schartong “Dieppoise”

Of

Bresse duif met verse erwtjes **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Gegratineerde citrusvruchten

Of

Suggestiedessert

 

Week van 4 februari en 11 februari 2019

(maandag 4/2 gesloten)

Noorse visschotel

Of

Kippenroomsoep “Agnes Sorel “

*****

Kabeljauwhaasje met voorjaarsgroenten

Of

Varkenswangen met Mechels bier

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Geflambeerde appelflensjes met Calvados

Of

Suggestiedessert

 

Week van 18 februari en 25 februari 2019

Vitello tonnato

Of

Minestrone

*****

Zeebaars met asperges en Pas de Bleu

Of

Gegrilde entrecôte “Tyrolienne”

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoengroenten

*****

Chocolade moelleux

Of

Suggestiedessert

 

 

Week van 11 maart, 18 maart en 25 maart 2019

Rundscarpaccio met rucola en parmezaanse kaas

Of

Bloemkoolroomsoep met spekjes

*****

Zalmmoot met “choronsaus”

Of

Kalfsschenkel op Milanese wijze met verse pasta en gremolata

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Gebrande room

Of

Suggestiedessert

 

Noteer alvast onze opendeurdag op zondag 28 april: iedereen welkom

 

Week van 20 mei, 27 mei  en 3 juni 2019

Tomaat met buffelmozzarella

Of

Mechels roomsoepje

*****

Roodbaars met venkel en tomaat

Of

Lamsschoudersteak op Provençaalse wijze

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Aardbeien “Romanoff”

Of

Suggestiedessert

 

 

 

 

 

 

Degustatiemenu dinsdagavond

 

 

 

MENU JANUARI

 

 

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 22 en 29 januari 2019  om 18.30 uur.

 

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

FINGER FOOD, teaser

 

***

GANZENLEVER/mirin/atjar tsampoer van wintergroenten

***

LANGOUSTINE/taboulé/citroengras

***

TUSSENRIBSTUK BLACK ANGUS BEEF laag gegaard/ miso /cruesli/ patatas bravas

***

APPELTAART/ totaal losgeslagen

***

Prijs: € 50   (dranken niet inbegrepen)

 

STUDIEREISMENU 7de jaar wereldgastronomie Colomaplus

 

Beste fijnproever

 

Leerlingen van het 7de jaar WG nodigen u uit op vrijdag 8 februari 2019, om 18.30 uur ten voordele van hun studiereis.

Gelieve steeds vooraf te reserveren op ons telefoonnummer 015 44 86 18 of via

http://reservation.restocheck.com/nl/?gastro-colomaplus

Verdere info www.colomaplus.be

 

FINGER FOOD/teaser

***

VITELLO/rivierkreeft/bio kruiden

***

ZEEBAARS/gekonfijte knolselder/mouclade

***

EEND/Bigarrade/aardappelpoffertjes

***

TWISTER VAN CHOCOLADE

***

MOKKA-THEE/ versnaperingen

Prijs: € 68 (aperitief, aangepaste wijnen, water en mokka inbegrepen)

 

                                                                                                            

MENU FEBRUARI

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 12,19 en 26 februari 2019 om 18.30 uur.

 

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

FINGER FOOD, teaser

***

VITELLO TONNATO/bio kruiden/ primeurbloemen

***

ZEEDUIVEL “OSSO BUCCO”/gremolata

***

PEKING DUCK/5-spices/shiso /gefermenteerde soya

***

ANANAS/mojito/witte chocolade

***

Prijs: € 50   (dranken niet inbegrepen)

                      

STUDIEREISMENU 7de jaar wereldgastronomie Colomaplus

 

Beste fijnproever

 

Leerlingen van het 7de jaar WG nodigen u uit op vrijdag 29 maart 2019, om 18.30 uur ten voordele van hun studiereis.

Gelieve steeds vooraf te reserveren op ons telefoonnummer 015 44 86 18 of via

http://reservation.restocheck.com/nl/?gastro-colomaplus

Verdere info www.colomaplus.be

 

FINGER FOOD/teaser

***

SCAMPI/rode kerrie/limoenblad

***

ZEETONG/asperge/lamsoren(zeespinazie)/bonito

***

LAMSSCHOUDER GEKONFIJT/ chermoula van primeurgroenten/ jus met ras al hanout

***

ANANAS/witte chocolade/curry

***

MOKKA-THEE/ versnaperingen

 

Prijs: € 68 (aperitief, aangepaste wijnen, water en mokka inbegrepen)

                             

 

MENU MAART

 

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 12,19 en 26 maart 2019 om 18.30 uur.

 

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

 

FINGER FOOD/teaser

***

GRAVED LAKS/primeurs/mozzarella

***

GOUDBRASEM/risotto/vongole/jus van bouillabaisse

***

 KALFSLENDE/ asperge/ fregula sarda

***

KROKANTE DAME BLANCHE/After Eight/cacao nibs

***

Prijs: € 50 (dranken niet inbegrepen)