Degustatie menu

MENU JANUARI

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 23 januari en 6 februari  2018  om 18.30 uur.

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

 

FINGER FOOD, teaser

***

GANZENLEVER, zoete aardappel/atjar tsampoer van wintergroenten

***

SINT JACOBSVRUCHTEN, tatin van witlof/balsamicoazijn/truffel

***

TUSSENRIBSTUK BLACK ANGUS BEEF laag gegaard/ malt whisky “THE GLENLIVET”/haggis/moerasboontjes

***

KROKANTE DAME BLANCHE/mascarpone/cream cheese

 

Prijs: € 50   (dranken niet inbegrepen)

 

 

 

 

 

MENU FEBRUARI

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 20 en 27 februari 2018 om 18.30 uur.

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

FINGER FOOD, teaser

***

VITELLO TONNATO/bio kruiden/ primeurbloemen

***

JONGE TARBOT/Charlotte aardappel/eekhoorntjesbrood

***

PEKING DUCK/5-spices/shiso /gefermenteerde soya

***

MOJITO/witte chocolade/cuberdon

***

 

Prijs: € 50   (dranken niet inbegrepen)

 

 

 

 MENU MAART

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 6,13 en 20 maart 2018 om 18.30 uur.

 

Het didactisch restaurant is ook alle dagen open vanaf 12 uur.  U kan dan kiezen uit onze gevarieerde kaart.

 

 

FINGER FOOD/teaser

***

 

ASPERGETIPS /trompe-l’oeil/ graved lax

***

ZEEBAARS/borlotti/gepekelde citroen

***

 KALFSLENDE/ asperge/ fregula sarda

***

APPELTAART/ totaal losgeslagen

***

 

 

Prijs: € 50 (aperitief, aangepaste wijnen, water en mokka inbegrepen)

 

 

STUDIEREISMENU 7de jaar wereldgastronomie Colomaplus

 

Leerlingen van het 7de jaar WG nodigen u uit op vrijdag 16 maart 2018, om 18.30 uur ten voordele van hun studiereis.

Gelieve steeds vooraf te reserveren op ons telefoonnummer 015 44 86 18 of via

http://reservation.restocheck.com/nl/?gastro-colomaplus

Verdere info www.colomaplus.be

 

FINGER FOOD/teaser

***

 

SCAMPI/rode kerrie/limoenblad

***

ZEETONG/asperge/lamsoren(zeespinazie)/bonito

***

LAMSSCHOUDER GEKONFIJT/ chermoula van primeurgroenten/ jus met ras al hanout

***

TWISTER VAN CHOCOLADE

***

MOKKA-THEE/ versnaperingen

 

 

Prijs: € 68 (aperitief, aangepaste wijnen, water en mokka inbegrepen)

Meer over deze studierichting: 

Hotel