Degustatie menu

MENU SEPTEMBER

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond

12, 26 september 2017 en 3 oktober 2017 om 18.30 uur (gelieve vooraf te reserveren).

 

 

FINGER FOOD BITE

CEVICHE VAN MAKREEL, avocado, limoen, pimenton

DORADE ROSE, artisjok, fideua, romesco

WILDE EEND, lavendel, polenta, aardappelpoffertjes

LIMOEN, witte chocolade, kokos

WIJNGAARDPERZIK laag gegaard, rozemarijn,

MOKKA of THEE,  babbelsnoepjes 

 

Prijs: € 50

 

 

MENU OKTOBER

                                                                                                                                                                 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond  10, 17 en 24 oktober 2017 om 18.30 uur (gelieve vooraf te reserveren).

 

 FINGER FOOD BITE

KALFSZWEZERIK, tortellini, aardpeer, morilles

HARDER, bacalhau, bottarga, walnoot

FAZANT, tatin rode kool, gepofte knolgroenten, Tierenteyn

CRADLE TO CRADLE, candy bar, cheese cream ijs

TIRAMISUSCHUIM

Mokka of thee met snuisterijen 

 

Prijs: € 50

 

 

 

MENU NOVEMBER

                                                                                                                                                               

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 7,14, 28 november 2017

en 5 december 2017  telkens om 18.30 uur (gelieve vooraf te reserveren).

 

FINGER FOOD BITE

LANGOUSTINE, bulgur, granaatappel, gekiemde  kruiden, miso

ZEETONG, sucrine , bonito, oester, kombu

HERT,  zwarte look, notenkrokant

CHEESE CAKE, passievruchtstructuren

YOGHOURT, banaan

Mokka of thee met babbelsnoepjes

 

 Prijs: € 50

 

Meer over deze studierichting: 

Hotel