6OR en 7GRM bij Yonex

Zaterdag 16 september verzorgden de leerlingen van 6OR en 7GRM op de Yonex Belgian International championships het onthaal en de begeleiding van de VIP's. Dit was een zeer leerrijke en leuke ervaring voor onze leerlingen. Na het evenement kregen we volgende twee mails van de verantwoordelijken ter plaatse. Een mooie pluim voor onze leerlingen maar ook voor onze school!

Een woordje van de organisatie:

Ontzettend bedankt. Ik heb een superdag beleefd met jullie leerlingen : met hun glimlach, hun enthousiasme, hun werklust, hun stiptheid met het nakomen van afspraken, hun opvallende aanwezigheid, maar vooral van het zien openbloeien en het zien genieten van hun aanwezigheid op de YBI. Zij waren een grote verrijking voor onze organisatie en ik hoop dat het voor hun ook een leerrijk moment geweest zal zijn waar ze nog lang aan terugdenken.

Ontzettend bedankt. Zonder uw steun en de hulp van Mevrouw Hilde Wildiers was dit niet zo vlot verlopen als nu. Ik kon steeds op  jullie terugvallen in de drukke momenten om de leerlingen bij te sturen waar nodig. Jullie deden dit steeds zeer discreet en met veel respect voor de leerlingen. Al vanaf de start is alles zeer vlot verlopen. Het was een eer voor mij met u te hebben mogen samenwerken. En ik kijk al uit naar 2018.

Ontzettend bedankt. Wil u ook mijn woorden van dank willen overbrengen aan de directie van ColomaPlus. De begeleiders en de leerlingen hebben een zeer positieve indruk nagelaten bij alle VIP’S.

Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen voor hun vakbekwaamheid, hun vriendelijkheid, hun werkkracht, hun samenwerking onderling, ... Zij zijn waardige vertegenwoordigers van Uw school en zij betekenden een gewaardeerde meerwaarde voor ons evenement. We hopen op een nieuwe samenwerking voor onze nieuwe editie in 2018.

Meer over deze studierichting: 

Gemeenschaps restauratie