Onze bistro is open maandag, dinsdag en vrijdag.

Onze leerlingen  van het 3de en 4de jaar staan klaar om u te ontvangen met hun bistrokaart op maandag en dinsdag

Op vrijdag bieden ze u een lounge formule aan. U bent welkom van 12.00 uur tot 14.30uur zonder te reserveren voor een keuze uit 2 gerechten, suggestie van de dag.

Alle schoolvrijdagen zijn we ook open voor een soepje klein gerechtje van de dag , een koffie om even bij te babbelen WEES  WELKOM.

Graag na reservatie voor maandag en dinsdag via deze link: Restocheck

Voor nog meer informatie: stuur ons een mailtje

Prijzen bistro:

*Soepen: €4,00

*Voorgerechten: €4,00

*Hoofdgerechten: €7,00

*Desserten: €4,00

Vraag ook naar de suggesties van de dag

Kijk ook even verder op vrijdagavond 15 maart nodigen 3 Rk, 3 en 4 Hotel u uit op hun banket!!!!

 

Menu 7 – 8 – 14 – 15 – 21 – 22 januari

Voorgerecht

Mulligatawny roomsoep

Salade met beenham en knolselder

 

Hoofdgerecht

 

Salade met beenham en knolselder

Wok met kip, noedels en zoetzure saus

Quiche Lorraine

 

Dessert

 

Bavarois met vanille en mango

 

 

Menu  28 – 29 januari en 5 – 11 – 12 februari

Voorgerecht

 

Erwtensoep met spekjes en broodcroutons

Salade met gebakken zalm, yoghurtvinaigrette

 

Hoofdgerecht

 

Salade met gebakken zalm, yoghurtvinaigrette

Cannelloni met spinazie en ricotta

Koninginnehapje met handgesneden frietjes en rauwkostsalade

 

Dessert

 

Appelstrüdel, vanille-ijs

 

 

OP VRIJDAG 15 MAART NODIGEN DE LEERLINGEN VAN 3RK, 3 EN 4 HOTEL U UIT

OP HUN BANKET

dit start om 16.30u. de keuken is doorlopend open tot 20.00 u.

MENU

Aperitief met hapje

***

Spaghetti bolognaise of vegetarische pasta

***

Tiramisu of koffie/thee

Prijs per persoon €15,00

Dranken aan democratische prijzen

reserveren kan via: Restocheck

 

Menu 18 – 19 – 25 – 26 februari en 11 – 12 – 18 – 19 maart

Voorgerecht

 

Witloofsoep met gerookte zalm

Salade van kip en mango met een honingvinaigrette

Hoofdgerecht

 

Salade van kip en mango met een honingvinaigrette
Toast met brie en gekarameliseerde appeltjes
Witloof met ham gegratineerd in de oven, aardappelpuree

Dessert

 

Tiramisu met speculoos

 

 

Menu 23 – 29 – 30 april en 13 – 14 mei

Voorgerecht

 

Lentebouillon

Scampi “Diabolique”

 

Hoofdgerecht

 

Scampi “Diabolique” met pasta

Salade “Niçoise”

Gepaneerde kip met currysaus en rijst

Groentequiche met paprika salsa

 

Dessert

 

Flensjes Mikado

 

 

Menu 20 – 21 – 27 – 28 mei en 4 juni

Voorgerecht

 

Aspergeroomsoep
Salade met gerookte zalm en garnituur

 

Hoofdgerecht

 

Salade met gerookte zalm en garnituur

Toast champignons en rauwkostsalade

Gentse waterzooi

Gelakte spareribs met steppegras

 

Dessert

 

Dame blanche