Onze bistro is open maandag, dinsdag en vrijdag.
Onze leerlingen van het 3de en 4de jaar staan klaar om u te ontvangen met hun bistrokaart op maandag en dinsdag
Op vrijdag bieden ze u een lounge formule aan. U bent welkom van 12.00 uur tot 14.30uur zonder te reserveren voor een keuze uit 2 gerechten, suggestie van de dag.
Alle schoolvrijdagen zijn we ook open voor een soepje klein gerechtje van de dag , een koffie om even bij te babbelen WEES WELKOM.
Graag na reservatie voor maandag en dinsdag via deze link: Restocheck
Voor nog meer informatie: stuur ons een mailtje
Prijzen bistro:
*Soepen: €4,00
*Voorgerechten: €4,00
*Hoofdgerechten: €7,00
*Desserten: €4,00
Vraag ook naar de suggesties van de dag
Kijk ook even verder op vrijdagavond 15 maart nodigen 3 Rk, 3 en 4 Hotel u uit op hun banket!!!!
Menu 7 – 8 – 14 – 15 – 21 – 22 januari
Voorgerecht
Mulligatawny roomsoep
Salade met beenham en knolselder
Hoofdgerecht
Salade met beenham en knolselder
Wok met kip, noedels en zoetzure saus
Quiche Lorraine
Dessert
Bavarois met vanille en mango
Menu 28 – 29 januari en 5 – 11 – 12 februari
Voorgerecht
Erwtensoep met spekjes en broodcroutons
Salade met gebakken zalm, yoghurtvinaigrette
Hoofdgerecht
Salade met gebakken zalm, yoghurtvinaigrette
Cannelloni met spinazie en ricotta
Koninginnehapje met handgesneden frietjes en rauwkostsalade
Dessert
Appelstrüdel, vanille-ijs
OP VRIJDAG 15 MAART NODIGEN DE LEERLINGEN VAN 3RK, 3 EN 4 HOTEL U UIT
OP HUN BANKET
dit start om 16.30u. de keuken is doorlopend open tot 20.00 u.
MENU
Aperitief met hapje
***
Spaghetti bolognaise of vegetarische pasta
***
Tiramisu of koffie/thee
Prijs per persoon €15,00
Dranken aan democratische prijzen
reserveren kan via: Restocheck
Menu 18 – 19 – 25 – 26 februari en 11 – 12 – 18 – 19 maart
Voorgerecht
Witloofsoep met gerookte zalm
Salade van kip en mango met een honingvinaigrette
Hoofdgerecht
Salade van kip en mango met een honingvinaigrette
Toast met brie en gekarameliseerde appeltjes
Witloof met ham gegratineerd in de oven, aardappelpuree
Dessert
Tiramisu met speculoos
Menu 23 – 29 – 30 april en 13 – 14 mei
Voorgerecht
Lentebouillon
Scampi “Diabolique”
Hoofdgerecht
Scampi “Diabolique” met pasta
Salade “Niçoise”
Gepaneerde kip met currysaus en rijst
Groentequiche met paprika salsa
Dessert
Flensjes Mikado
Menu 20 – 21 – 27 – 28 mei en 4 juni
Voorgerecht
Aspergeroomsoep
Salade met gerookte zalm en garnituur
Hoofdgerecht
Salade met gerookte zalm en garnituur
Toast champignons en rauwkostsalade
Gentse waterzooi
Gelakte spareribs met steppegras
Dessert
Dame blanche