Onze bistro is terug open .

Onze leerlingen  van het 3de en 4de jaar staan klaar om u te ontvangen met hun bistrokaart op maandag en dinsdag

Op vrijdag bieden ze u een lounge formule aan. U bent welkom van 12.00 uur tot 14.30uur zonder te reserveren voor een keuze uit 2 gerechten, suggestie van de dag.

Volgende vrijdagen zijn we open: 26 oktober- 9-16-30 november en 7 december WELKOM.

Graag na reservatie voor maandag en dinsdag via deze link: Restocheck

Voor nog meer informatie: stuur ons een mailtje

Prijzen bistro:

*Soepen: €4,00

*Voorgerechten: €4,00

*Hoofdgerechten: €7,00

*Desserten: €4,00

Vraag ook naar de suggesties van de dag

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 27 november en 3 – 4 – 10 – 11  december

 

Soepen of Voorgerechten

Pastinaaksoep met krokant gebakken kippenreepjes

Bruchette met appel en geitenkaas

 

Hoofdgerecht

 

Griekse salade

Bruschetta met appel en geitenkaas

Stoofvlees met handgesneden frietjes en witloofsalade

 

 

Dessert

 

 

Chocolademousse

Menu 7 – 8 – 14 – 15 – 21 – 22 januari

 

 

Voorgerecht

Mulligatawny roomsoep

Salade met beenham en knolselder

 

Hoofdgerecht

 

Salade met beenham en knolselder

Wok met kip, noedels en zoetzure saus

Quiche Lorraine

 

Dessert

 

Bavarois met vanille en mango

 

 

 

 

Menu  28 – 29 januari en 5 – 11 – 12 februari

 

 

Voorgerecht

 

Erwtensoep met spekjes en broodcroutons

Salade met gebakken zalm, yoghurtvinaigrette

 

Hoofdgerecht

 

Salade met gebakken zalm, yoghurtvinaigrette

Cannelloni met spinazie en ricotta

Koninginnehapje met handgesneden frietjes en rauwkostsalade

 

Dessert

 

Appelstrüdel, vanille-ijs

 

Menu 18 – 19 – 25 – 26 februari en 11 – 12 – 18 – 19 maart

 

 

Voorgerecht

 

Witloofsoep met gerookte zalm

Salade van kip en mango met een honingvinaigrette

Hoofdgerecht

 

Salade van kip en mango met een honingvinaigrette
Toast met brie en gekarameliseerde appeltjes
Witloof met ham gegratineerd in de oven, aardappelpuree

Dessert

 

Tiramisu met speculoos

 

 

Menu 23 – 29 – 30 april en 13 – 14 mei

 

 

Voorgerecht

 

Lentebouillon

Scampi “Diabolique”

 

Hoofdgerecht

 

Scampi “Diabolique” met pasta

Salade “Niçoise”

Gepaneerde kip met currysaus en rijst

Groentequiche met paprika salsa

 

Dessert

 

Flensjes Mikado

 

 

Menu 20 – 21 – 27 – 28 mei en 4 juni

 

 

Voorgerecht

 

Aspergeroomsoep
Salade met gerookte zalm en garnituur

 

Hoofdgerecht

 

Salade met gerookte zalm en garnituur

Toast champignons en rauwkostsalade

Gentse waterzooi

Gelakte spareribs met steppegras

 

Dessert

 

Dame blanche